Sztuka mięsa w sosie chrzanowym

REKLAMA

 

Niejednokrotnie po zrobieniu domowego rosołu pozostaje nam mięso. Można je wykorzystać do naleśników, krokietów, a możemy przygotować do niego sos i podać z ziemniakami. SAM_0244

 

 

 

 

 

 

 

 

Składniki:
1/2 l bulionu
3 łyżeczki ostrego chrzanu
150 ml śmietany 18%

 

Bulion zagotować. Dodać do niego chrzan i zabielić śmietaną.

 

SMACZNEGO! 🙂

 

Wszystkie zawarte w artykule fotografie zostały wykonane aparatem Samsung NXmini, otrzymanym od Samsung Electronics. Co., Ltd.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF

REKLAMA

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*