Tęczowe galaretki po raz 1 :)

REKLAMA

Miałam galaretkowy dzień 🙂 Z tego powstało kilka wariacji. Dziś przedstawiam Wam pierwszą z nich.

 

 

 

 

 

 

Potrzebujemy 6 połówek cytryny/pomarańczy/grapefruita.

Owoce kroimy na pół, wyciskamy sok, który popijamy w trakcie pracy 🙂

 

Puste połówki owoca czyścimy w środku usuwając reszty miąszu.

 

Każdą połówkę wypełniamy innym kolorem galaretki rozpuszczonej w 400 ml wody  i odkładamy do zastygnięcia.

 

Gotowe połówki kroimy na cząstki.

 

Ja do tego przepisu użyłam galaretek firmy Agro-Wodzisław(niebieska, ametystowa, bursztynowa, turkusowa, rubinowa)

Podziel się na:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF

REKLAMA

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*